We use cookies to improve your viewing experience. By continuing to browse our site you accept our cookie policy. Find out more

MQA Metroquadro Architetti

Valdintelvi house

Valdintelvi house I Milan I 2018 I 80sqm

The apartment is refurbished starting with the design of a new layout that aim to reduce all the corridors and the wasted spaces, to make it much more usable than before.
The main areas of living room and kitchen are visually connected, giving greater width to both areas. The teal wall color becomes the main character of the room. The flooring plays with the kitchen tiles, in white and gray with a classic design, and with the wooden covering of the living room and the bedroom area.
In the bathrooms, classic design tiles are used in contrast with other modern elements, in order to blend together classic and modern style.

Valdintelvi houseValdintelvi houseValdintelvi houseValdintelvi houseValdintelvi houseValdintelvi houseValdintelvi house
Ph. Chiara Chizzini